De betrouwbare cycluscomputer

Lady-Comp

Met de Lady-Comp voorkom je zwangerschap met de zekerheid van de pil, maar zonder bijwerkingen. De methode is 100% natuurlijk en hormoonvrij.

Natuurlijke controle

De methode is 100% natuurlijk, hormoonvrij en bewezen effectief. De cycluscomputer weet precies wanneer je vruchtbaar bent (rood lampje) en wanneer niet – groen licht!

Natuurlijk zwanger

Een computer die precies weet wanneer je vruchtbaar bent, is heel geschikt voor natuurlijke conceptie. De Lady-Comp baby geeft aan op welke dagen je maximale kans hebt om zwanger te worden!

Natuurlijk

De methode werkt met jouw temperatuur. Zonder hormonen en zonder bijwerkingen.

Simpel

Je wordt wakker, je houdt 30-50 seconden de sensor in je mond en… klaar!

Betrouwbaar

Het lichaam liegt nooit. De Lady-Comp analyseert en voorspelt jouw cyclus in detail.

Pearly

Net als de Lady-Comp werkt de Pearly met jouw temperatuur en gebruikt het dezelfde algoritmes voor het voorspellen van de vruchtbare dagen in jouw cyclus. De Pearl Index is 0,7 dus ook met de Pearly voorkom je ongewenste zwangerschap op een betrouwbare, 100% natuurlijke en hormoonvrije manier.

De Pearly is iets kleiner dan de Lady-Comp, heeft alle basisfunctionaliteiten en kan worden aangesloten op je smartphone om extra informatie in te zien. De pearly past heel goed bij een dynamische levensstijl.

Lady-Comp

advanced

Deze cycluscomputer werkt met jouw lichaamstemperatuur en vergelijkt deze met de gegevens van miljoenen cycli van tienduizenden anderen vrouwen. Hij berekent precies wanneer jij vruchtbaar bent en wanneer niet. 

De methode is met een Pearl Index van 0,7 even betrouwbaar als de anticonceptie pil, echter zonder hormonen en zonder bijwerkingen. Al meer dan 30 jaar bewezen effectief!

De advanced toont je veel informatie over je cyclus en je hormoonhuishouding.

Lady-Comp

baby

Omdat de Lady-Comp baby jouw cyclus in detail leert kennen, weet hij met maximale zekerheid op welke dag je de grootste kans hebt om zwanger te worden. Je hoeft niet meer te gokken.

Hij heeft dezelfde functies als de Pearly en de Lady-Comp advanced, aangevuld met een speciaal programma voor gezinsplanning. Hij geeft bijvoorbeeld een melding als hij denkt dat je zwanger bent geworden (15 dagen na eventuele bevruchting) en kan dit bevestigen na 3 dagen. Daarnaast geeft hij bij zekere bevruchting ook een geslachtsprognose en een geboortedatum

Ervaringen
Michelle Julienne de Greef

"Werkt goed die Lady-Comp, geen hormonen, geen bijwerkingen! Vanaf mijn 14e al op zoiets gehoopt (nu 30)!"
Ervaringen
Maaike Bonten

“Ik ben erg blij met de Lady-Comp. Eindelijk geen hormonen meer in mijn lijf. Het gebruik kost me ontzettend weinig tijd en het geeft tevens veel meer inzicht in mijn eigen cyclus.”
Ervaringen
Linda van Hooijdonk

"Met de Lady-Comp heb ik op succesvolle wijze natuurlijke anticonceptie toe kunnen passen. Het aantal groene dagen bleef vanwege mijn onregelmatige menstruatiecyclus wel enigszins beperkt, maar ik vond het heel fijn om zo'n goed inzicht te krijgen in mijn cyclus en welke factoren deze beïnvloeden."
Ervaringen
Tanja Zwijgers

"Ik gebruikte de Lady-Comp eerst voor anticonceptie, maar inmiddels is het voor mij een conceptiemiddel geworden dus heel spannend wanneer ik zwanger raak. Ik ben zeer tevreden, dus heb het apparaat ook aan veel mensen aanbevolen."
Ervaringen
Jiska Kreugel

"Ik ben met kerst met de Lady-Comp begonnen en gestopt met de pil. Resultaat: zonder moeite 9 kilo kwijt, geen moodswings meer, en mijn man is ook een stuk gelukkiger. Ik ben groot fan! Gebruik nooit meer wat anders!"
Ervaringen
Joanne

"De Lady-Comp is mijn wekker en het meten van mijn temperatuur is echt een heel makkelijke routine. De Lady-Comp is nauwkeurig en ik vertrouw er blind op. Ik vind het ook heel interessant dat ik mijn gegevens achteraf kan terugzien, zodat ik zicht houd op mijn eigen cyclus."
Ervaringen
M. Brand

"In het begin vond ik het erg spannend, zou het wel goed gaan, kon ik erop vertrouwen? Maar na een jaar gebruik ben ik zeer tevreden en kan ik blind vertrouwen op de Lady-Comp. Ook op vakantie met tijdsverschil, of na een avondje stappen (en wat wijn). Hij is erg gebruiksvriendelijk, geen poespas. Niks dan lof."
Ervaringen
Mireille

"Voor ik startte met de Lady-Comp had ik vaak hoofdpijn, ik vermoedde dat de pil dit veroorzaakte. Ik wilde geen medicijnen meer van buitenaf. Ik ben heel blij met de Lady-Comp. Het meten is weinig moeite en toen ik na een paar maanden weer een regelmatige cyclus kreeg, kreeg ik steeds langer groen licht!"
Ervaringen
Martine Theunisse

"Ik ben heel erg blij met de Lady-Comp, omdat we op een gemakkelijke en natuurlijke manier zwangerschap kunnen voorkomen. Ik hoef alleen maar de thermometer na het weksignaal een poosje in mijn mond te houden. Ik krijg informatie over mijn cyclus die ik zelf nooit zo nauwkeurig en nauwgezet zou kunnen bijhouden"

in het nieuws

TELEGRAAF: Het Grote Anticonceptie Dilemma

Eens in de zoveel tijd regen het horrorverhalen over anticonceptiemiddelen. Vorige week was het weer raak. Over de afgelopen vijfentwintig jaar zouden er zo’n zevenenzeventig vrouwen zijn overleden door het gebruik van de pil. Schrikken we van die verhalen, of valt het allemaal wel mee? Nog steeds is de anticonceptiepil het populairst (wordt geslikt door

Lees meer
Hoe weet je welke soort anticonceptie bij jou past?

Steeds meer vrouwen vinden het een onprettig idee dat ze voor het voorkomen van zwangerschap elke dag kunstmatig hormonen in hun lichaam moeten brengen. Terwijl het een biologisch feit is dat een vrouw slechts op 6 dagen in haar cyclus zwanger kan worden. The Green Happiness bekeek een aantal anticonceptiemiddelen waaronder de Lady-Comp die vrouwen

Lees meer
Anticonceptie zonder hormonen #LESSISMORE

Als je alles op en rijtje zet, ontdek je dat hormonale anticonceptie lang niet zo onschuldig is als het in de eerste instantie lijkt. Maar wat zijn de alternatieven voor hormonen? I Love Health zocht naar hormoonvrije oplossingen voor het voorkomen van zwangerschap. De schrijfster, die na 7 jaar besloot te stoppen met de pil,

Lees meer

Nieuwsbrief

Sluit Menu
×
×

Winkelmand