Lady-Comp Cycluscomputers

Wil jij op een natuurlijke manier controle over je vruchtbaarheid of heb je juist een kinderwens?

Kies dan voor de Lady-Comp, dé slimme cycluscomputer die door middel van een dagelijkse temperatuurmeting jouw cyclus tot in detail leert kennen en voorspellen. Zo weet je precies wanneer je vruchtbaar bent of juist niet. Lady-Comp geeft je de regie over je eigen vruchtbaarheid. Zonder hormonen. Zonder bijwerkingen. Gewoon helemaal 100% jezelf.

Hoe werkt een cycluscomputer?

Ben jij vandaag vruchtbaar? Dat kun je bepalen met de cycluscomputer van Lady-Comp. Met de Ladycomp meet je elke ochtend je lichaamstemperatuur. Zo leert het apparaatje jouw cyclus heel gedetailleerd kennen. Zodra je wakker wordt, klik je je Lady-Comp aan. Dan zie je meteen een thermometertje knipperen. Vervolgens plaats je de thermometer onder je tong. Even 30 tot 50 seconden wachten en… klaar! Je kunt dan drie soorten lampjes zien: groen = je bent niet vruchtbaar, geel = leerfase van de cycluscomputer en rood= je bent vruchtbaar. Zo weet je precies waar je aan toe bent die dag.

Lady-Comp slaat jouw gegevens op, zodat je naarmate je het apparaat langer gebruikt een steeds beter inzicht krijgt in je eigen cyclus. En de Lady-Comp vergelijkt door middel van een slim algoritme jouw cyclus met die van tienduizenden andere vrouwen.

Waarom een cycluscomputer?

Unieke duofunctie

De perfecte tool voor natuurlijke controle EN natuurlijk zwanger worden

100% Natuurlijk

Past in een bewuste en gezonde levensstijl. Hormoon- en bijwerkingvrij.

99,3% betrouwbaar

Nauwkeurig je vruchtbare dagen te weten komen.

Voluit vrouw zijn

Lekker helemaal jezelf in harmonie met je natuurlijke flow.

Toekomstige kinderwens?

Voorkomt het wachten op vruchtbaarheid na het gebruik van hormonale anticonceptie en herkent het juiste moment.

Dag voorraad beheer

Nooit meer misgrijpen (ai, was dat echt de laatste strip?) De cycluscomputer gaat in de praktijk 10-20 jaar mee.

Ken je eigen cyclus

Geeft zeer gedetailleerd inzicht in je cyclus.

Duurzame keuze

Geen hormonen in het drinkwater en overbodig verpakkingsmateriaal. 

Ervaringen
Stephanie

"Ik slikte ruim 13 jaar de pil. Voor mijn gevoel was mijn libido daardoor gezakt, had ik vaak hoofdpijn, was vaak neerslachtig en ik had last van oneffenheden in mijn gezicht. Dit klinkt vast raar, maar met de Lady-Comp heb ik nu veel meer het gevoel 'mezelf' te zijn, naast de andere voordelen voor mijn gezondheid.”
Ervaringen
Tanja Zwijgers

"Ik begon met de Lady-Comp om van de kunstmatige hormonen af te komen, want ik voelde me steeds ellendiger worden met de anticonceptiepil. De Lady-Comp kende mijn lichaam binnen 3 weken en geeft perfect aan wanneer ik vruchtbaar ben en wanneer niet. Ik heb geen last meer van opvliegers, hoofdpijn en stemmingswisselingen.”
Ervaringen
Ellen

"Ik ben heel erg blij met de Lady-comp. Ik hoef geen hormonen meer te nemen, heb geen last meer van stemmingswisselingen, ben altijd vrolijk en mijn hele lichaam voelt vrijer en mijn cyclus natuurlijker. Sommige vriendinnen vinden de prijs te hoog, maar gezien wat ik ervoor terugkrijg, zou ik wel het dubbele betalen!”
Ervaringen
Tinie Klem

"Na 20 jaar pilgebruik ben ik overgestapt naar de Lady-Comp en het is de investering absoluut waard. Ik had veel last van hoofdpijn en die is na de aanschaf veel minder geworden. Ik vind het mooi dat ik mijn lichaam heel goed leer kennen, de metingen kloppen helemaal en verder is het heel makkelijk in het gebruik.”
Ervaringen
Sandra

"Sinds ik de Lady-Comp gebruik voel ik steeds de drang om anderen te vertellen hoe enthousiast ik erover ben! Voordat ik ooit van de Lady-Comp had gehoord, kon ik me haast niet voorstellen dat er zoiets eenvoudigs bestond. Ik voel echt een opluchting nu ik de pil niet meer hoef te gebruiken. Ik voel me een ander mens!”
Ervaringen
Monique Smeets

"Was ik er maar eerder mee begonnen... Eindelijk verlost van de pil en diens hormonen. Ik kan het iedereen aanraden. Geweldig!!!”
Ervaringen
Marlies R. te D.

"Ik ben helemaal tevreden met de Lady-Comp. Eigenlijk vond ik het vanaf het begin al heel normaal om 's ochtends te temperaturen, het is absoluut geen belasting. Ik ben vooral blij dat ik van de hormonale anticonceptie af ben. Ik vind dat meer vrouwen van de Lady-Comp moeten weten!"

Modellen cycluscomputers

Temperatuurmethode 2.0

De temperatuurmethode, aan de hand van je temperatuur bepalen of je wel of niet vruchtbaar bent, bestaat al heel erg lang. Als vrouw ben je alleen in de periode voor je ovulatie en op de ovulatiedag zelf vruchtbaar. En deze ovulatie is te herkennen door veranderingen in je basale lichaamstemperatuur, waardoor betrouwbaar aangeven kan worden of je vruchtbaar bent of niet. De manier waarop deze methode wordt toegepast en daarmee de betrouwbaarheid zijn in de loop der jaren flink doorontwikkeld. 

Hieronder de grootste verschillen:

  • Een slim algoritme berekent voor jou wanneer je ovulatie en menstruatie wordt verwacht. Dit voorkomt rekenfouten.
  • Jouw gegevens worden vergeleken met miljoenen andere cycli van tienduizenden andere vrouwen. 
  • Meten met een vast meetinstrument voorkomt notitiefouten. Bij de Lady-Comp hoef je zelf niets op te schrijven. Het tot stand komen van de meting wordt gecontrolleerd en de meting wordt automatisch ingevoerd in het systeem.
  • Door het gebruik van een en hetzelfde meetinstrument kunnen er geen schommelingen ontstaan door gebruik van een andere thermometer.
  • Afwijkende metingen door externe invloeden (stress, ziekte, alcohol) worden herkent en hier wordt rekening mee gehouden.

Vraag het ons serviceteam

Twijfel je ergens over, heb je een brandende vraag of wil je nog iets meer informatie? Ons serviceteam staat altijd voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden en we denken graag met je mee. 

Via de mail info@ladycomp.nl of telefonisch via 074-2780931, net wat jij prettig vindt!

Bereikbaar op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 9:30 en 13:00 uur.

0
jaar ervaring
0 %
tevreden gebruiksters
0 %
gebruikt apparaat nog na 1 jaar

Lady-Comp in de media

Hoe weet je welke soort anticonceptie bij jou past?

Steeds meer vrouwen vinden het een onprettig idee dat ze voor het voorkomen van zwangerschap elke dag kunstmatig hormonen in hun lichaam moeten brengen. Terwijl het een biologisch feit is dat een vrouw slechts op 6 dagen in haar cyclus zwanger kan worden. The Green Happiness bekeek een aantal anticonceptiemiddelen waaronder de Lady-Comp die vrouwen

Lees meer
Anticonceptie zonder hormonen #LESSISMORE

Als je alles op en rijtje zet, ontdek je dat hormonale anticonceptie lang niet zo onschuldig is als het in de eerste instantie lijkt. Maar wat zijn de alternatieven voor hormonen? I Love Health zocht naar hormoonvrije oplossingen voor het voorkomen van zwangerschap. De schrijfster, die na 7 jaar besloot te stoppen met de pil,

Lees meer
BLOG: Het leed dat De Pil heet

Lees het relaas van Kim die verschillende anticonceptiepillen kreeg voorgeschreven op zoek naar de ‘juiste’ pil; de pil die haar geen of weinig nare bijwerkingen zou geven. Maar op de ene pil reageerde haar lichaam nog heftiger dan op de andere. Misselijkheid, hoofdpijn, agressie… totdat ze inderdaad een pil kreeg die werkte. Maar na 2

Lees meer
ELLE: Pil meer invloed op je leven dan gedacht

Onderzoekers aan het Karolinska Institutet in Zweden hebben in samenwerking met de Stockholm School of Economics ontdekt dat vrouwen die de anticonceptiepil gebruiken op bepaalde gebieden minder kwaliteit van leven ervaren. En dat kwam als een verrassing. Onder andere het humeur, zelfcontrole en energie zijn de dupe. “We weten ondertussen dat de anticonceptiepil voor bijwerkingen

Lees meer

*Wij staan achter ieder artikel dat hier gepubliceerd is, maar we moeten informeren dat de Lady-Comp geen anticonceptiemethode is. Het is een cycluscomputer die aangeeft wanneer je wel of niet vruchtbaar bent.

Nieuwsbrief

Sluit Menu
×
×

Winkelmand