NATUURLIJKE CONTROLE

Neem zelf de regie over je vruchtbaarheid, zonder kunstmatige hormonen

Je bent zuinig op je lichaam. En je wilt je lekker voelen. Gewoon helemaal jezelf, zónder toegevoegde hormonen. Maar, je wilt ook nog niet zwanger worden. De slimme cycluscomputer van Lady-Comp geeft je controle over je eigen vruchtbaarheid. Én het is 100% natuurlijk. Daarom: natuurlijke controle!

Je bent zuinig op je lichaam En je wilt je lekker voelen. Gewoon helemaal jezelf, zónder toegevoegde hormonen. Maar, je wilt ook nog niet zwanger worden. Met de slimme cycluscomputer van Lady-Comp is dit mogelijk. 100% natuurlijk

Wist je dat je maar 5-7 dagen per cyclus vruchtbaar bent?

Anticonceptie. Wat een zoektocht is het toch. Wel of niet aan de pil? Of misschien een spiraaltje, nuvaring? En waarom zou je eigenlijk elke dag je lichaam belasten als je maar 5 tot 7 dagen per maand vruchtbaar bent? Tja.

Gelukkig bestaat er een manier om zelf weer de regie over je vruchtbaarheid in handen te nemen, zonder te hoeven kiezen voor kunstmatige middelen. Met de cycluscomputer van Lady-Comp meet je eenvoudig of je die dag vruchtbaar bent. Zo weet je waar je aan toe bent én kun je genieten van jouw 100% natuurlijk vrouw zijn!

Zo werkt de Lady-Comp

Door een dagelijkse, simpele temperatuurmeting leert de Lady-Comp jouw cyclus tot in detail kennen en voorspellen. Zo weet je exact wanneer je wel of niet vruchtbaar bent. En Lady-Comp is niet alleen een betrouwbare en hormoonvrije oplossing, deze cycluscomputer is ook nog eens super eenvoudig in gebruik!

Zodra je ’s morgens wakker wordt, klik je met de homebutton je Lady-Comp aan. Dan zie je meteen een thermometertje knipperen. Plaats de thermometer onder je tong en wacht tot het eindsignaal. Je kunt dan drie soorten lampjes zien: groen = je bent vandaag niet vruchtbaar, geel = leerfase van de cycluscomputer en rood= je bent vandaag vruchtbaar. Easy, toch?

Producten

Pearly

De Pearly heeft een compact design met een grote verscheidenheid aan functies.

Alles wat je moet weten over je vruchtbaarheid valt af te lezen van het kleine schermpje. Nog meer inzicht en een beter overzicht kun je krijgen door een bijbehorende app op je smartphone of tablet. Dit is echter niet nodig om de pearly goed te kunnen gebruiken.

• Leert je cyclus kennen en geeft met 99,3% betrouwbaarheid aan of je vruchtbaar bent of niet

• Ovulatie- en menstruatievoorspelling

• Houdt rekening met afwijkende metingen door stress, ziekte of alcohol

• Officieel een technische levensduur van 7 jaar. In de praktijk gaat het apparaat 10 – 20 jaar mee

• Onderdelen zijn vervangbaar

• 2 jaar garantie

Lady-Comp Advanced

De bekende cycluscomputer van LadyComp Nederland. Al vele jaren doorontwikkeld tot het krachtige apparaat dat het nu is. Deze cycluscomputer is voor alle vrouwen die geïnteresseerd zijn in meer informatie over hun cyclus en hormoonhuishouding.

Deze informatie kan waardevol zijn voor specialisten om eventuele klachten te verklaren en/of oplossen. 

Alle functies van pearly +

• Meer gegevens af te lezen, waaronder je ovulatiedag

• Upgrade naar Lady-Comp baby mogelijk

• Toont extra informatie over je cyclus en hormoonhuishouding

Kiezen voor Lady-Comp? Slim voor je portemonnee!

Oef. Misschien is het even slikken als je de eerste keer de prijs van Lady-Comp ziet. Totdat je door gaat rekenen wat de Lady-Comp je nu eigenlijk op jaarbasis kost.

Want daar waar je maandelijks betaalt voor de pil, condoom of andere middelen, is Lady-Comp slechts een eenmalige uitgave. En de Lady-Comp heeft een technische levensduur van 7 jaar, maar in werkelijkheid gaat deze slimme cycluscomputer 10 tot 20 jaar mee. Reken maar uit je winst!

En hoe zit met de betrouwbaarheid?

Maak je daarover geen zorgen. Lady-Comp is namelijk voor 99,3% betrouwbaar! En, goed om te weten is dat bij bijvoorbeeld de pil of een condoom vaker gebruikersfouten worden gemaakt. Denk aan vergeten je pil in te nemen op een drukke dag. Je weet wel, de volgende ochtend kijk je in je strip en denk je: shit. Of, het condoom scheurt. Oeps. Met Lady-Comp komen gebruikersfouten nagenoeg niet voor. Lady-Comp is een keer negatief in het nieuws gekomen. Daar doen we ook helemaal niet geheimzinnig over. Met alle methodes bestaat een kans dat je toch zwanger wordt, ook als je het middel goed gebruikt. De enige methode die 100% zekerheid geeft is geheelonthouding. Maarja, dan mis je een hoop plezier! Wetenschappelijk onderzoek over de betrouwbaarheid vind je hier
Ervaringen
Stephanie

"Ik slikte ruim 13 jaar de pil. Voor mijn gevoel was mijn libido daardoor gezakt, had ik vaak hoofdpijn, was vaak neerslachtig en ik had last van oneffenheden in mijn gezicht. Dit klinkt vast raar, maar met de Lady-Comp heb ik nu veel meer het gevoel 'mezelf' te zijn, naast de andere voordelen voor mijn gezondheid.”
Ervaringen
Tanja Zwijgers

"Ik begon met de Lady-Comp om van de kunstmatige hormonen af te komen, want ik voelde me steeds ellendiger worden met de anticonceptiepil. De Lady-Comp kende mijn lichaam binnen 3 weken en geeft perfect aan wanneer ik vruchtbaar ben en wanneer niet. Ik heb geen last meer van opvliegers, hoofdpijn en stemmingswisselingen.”
Ervaringen
Ellen

"Ik ben heel erg blij met de Lady-comp. Ik hoef geen hormonen meer te nemen, heb geen last meer van stemmingswisselingen, ben altijd vrolijk en mijn hele lichaam voelt vrijer en mijn cyclus natuurlijker. Sommige vriendinnen vinden de prijs te hoog, maar gezien wat ik ervoor terugkrijg, zou ik wel het dubbele betalen!”
Ervaringen
Tinie Klem

"Na 20 jaar pilgebruik ben ik overgestapt naar de Lady-Comp en het is de investering absoluut waard. Ik had veel last van hoofdpijn en die is na de aanschaf veel minder geworden. Ik vind het mooi dat ik mijn lichaam heel goed leer kennen, de metingen kloppen helemaal en verder is het heel makkelijk in het gebruik.”
Ervaringen
Sandra

"Sinds ik de Lady-Comp gebruik voel ik steeds de drang om anderen te vertellen hoe enthousiast ik erover ben! Voordat ik ooit van de Lady-Comp had gehoord, kon ik me haast niet voorstellen dat er zoiets eenvoudigs bestond. Ik voel echt een opluchting nu ik de pil niet meer hoef te gebruiken. Ik voel me een ander mens!”
Ervaringen
Monique Smeets

"Was ik er maar eerder mee begonnen... Eindelijk verlost van de pil en diens hormonen. Ik kan het iedereen aanraden. Geweldig!!!”
Ervaringen
Iris Overgaauw

"Na drie jaar gebruik nog steeds super tevreden over de Lady-Comp! Makkelijk, gebruiksvriendelijk en betrouwbaar. Een geweldige optie voor degenen die zoeken naar een hormoonvrij alternatief!”
Ervaringen
Marlies R. te D.

"Ik ben helemaal tevreden met de Lady-Comp. Eigenlijk vond ik het vanaf het begin al heel normaal om 's ochtends te temperaturen, het is absoluut geen belasting. Ik ben vooral blij dat ik van de hormonale anticonceptie af ben. Ik vind dat meer vrouwen van de Lady-Comp moeten weten!"

Vraag het ons serviceteam

Twijfel je ergens over, heb je een brandende vraag of wil je nog iets meer informatie? Ons serviceteam staat altijd voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden en we denken graag met je mee. Via de mail info@ladycomp.nl of telefonisch via 074-2780931, net wat jij prettig vindt!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van natuurlijke controle van je vruchtbaarheid

Sluit Menu
×
×

Winkelmand