Ladycomp Nederland draagt haar steentje bij...

Als u een cycluscomputer bij ons koopt, geeft u automatisch € 5,- aan een goed doel. Wij willen graag iets van onze rijkdom delen met de mensen die het hard nodig hebben.

Ladycomp Nederland is partner van:

2019 - Sunterra

Een hartelijke groet vanuit Kirgizië – Centraal Azië! Sunterra is in 2016 opgericht door een initiatiefgroep van ouders van kinderen met het syndroom van Down. Kinderen met dit syndroom worden ‘zonnig’ genoemd en daarom hebben wij onze stichting Sunterra genoemd: het territorium van de zon!

Om kinderen met het syndroom van Down te helpen groeien en zich te ontwikkelen, organiseert Sunterra verschillende activiteiten. Zo zijn er ontwikkelingsklassen voor kinderen en jong volwassenen; psychologische en informatieve ondersteuning voor de gezinnen die kinderen opvoeden met het syndroom van Down en verschillende evenementen over bewustwording van het Down-syndroom. Verder worden er voor ouders en specialisten seminars en trainingen gegeven. Momenteel wordt er gewerkt aan een project voor inclusief-onderwijs voor kinderen met het syndroom van Down – deze kinderen gaan naar reguliere kleuterscholen en scholen met bijzonder onderwijs. 

Visie: Dat mensen met het Downsyndroom sociaal aangepast en geïntegreerd zijn in de samenleving en de maatschappij tolerant en ondersteunend is. 

Missie: Het pleiten voor en het beschermen van de rechten en belangen van mensen met het syndroom van Down; ontwikkeling van kinderen met het Down-syndroom door educatieve activiteiten; psychologische en informatieve ondersteuning voor families met het Down-syndroom. 

Doel: Tegen 2021 wil Sunterra een ​​toonaangevend informatiecentrum zijn dat voorlichting, advies en training geeft en ondersteuning aan overheid- en publieke organisaties die werken met mensen met het Down-Syndroom. Het hebben van 2 vestigingen (in het zuiden en het noorden van het land) met in totaal 200 kinderen en 5 plekken waar bijzonder onderwijs wordt aangeboden. 

Voor de toekomst van onze kinderen zijn we heel blij met uw steun: heel erg bedankt! 
Extra giften zijn altijd welkom. Omdat het niet makkelijk is geld direct naar hun over te maken stellen wij ons rekeningnummer hiervoor ter beschikking. U kunt een extra gift dus over maken op: LadyComp Nederland, NL74RABO0190574429, met opmerking: Sunterra. Wij maken het dan naar hun over. Hartelijk dank. 

 

Sluit Menu
×
×

Winkelmand