Natuurlijk zwanger

Wil jij zwanger worden maar lukt het niet?

Een kleintje. Dat lijkt je zo ontzettend leuk! Maar op de één of andere manier lukt het niet om zwanger te worden. En daar baal je van. De cycluscomputer van Lady-Comp kan je hierbij helpen. Lady-Comp berekent namelijk precies op welke dag je het meest vruchtbaar bent en dus het best kunt vrijen om zwanger te worden.

Weer vrijen met plezier

Je wilt zwanger worden. En terwijl de ene na de andere vriendin een kindje op de wereld zet, wil het bij jullie niet vlotten. Dus tja, vrijen met je partner is nu vaak functioneel in plaats een gepassioneerd en liefdevol spel.

Lady-Comp baby geeft je inzicht in welke dagen je het op je vruchtbaarst bent. Zo kun je heel gericht seks hebben om de kans op zwangerschap zo optimaal mogelijk te maken. En de andere dagen van de maand? Kun je gewoon weer lekker en zorgeloos samen genieten!

Zonder twijfel de beste dag

Elke ochtend als je wakker wordt, meet je met behulp van de Lady-Comp baby je temperatuur. Je krijgt dan een rood, geel of groen lampje te zien. Een rood lampje betekent dat je vruchtbaar bent. Uniek aan Lady-Comp baby is dat je ook 6 dagen vooruit kunt kijken om te ontdekken op welke dag van je cyclus de kans het grootst is om zwanger te worden. Dankzij deze nauwkeurige prognose van je vruchtbaarheid, kies je altijd de beste dag uit om seks te hebben.

En bij de Lady-Comp baby zie je op je vruchtbare dagen zelfs een voorspelling of het een jongen of een meisje kan worden!

Ervaringen
Linda

“Met de Lady-Comp ontdekte ik dat mijn cyclus langer werd door intensief sporten en leerde ik wanneer er mogelijkerwijs wel of geen eisprong plaatsvond. Dit inzicht heeft mij enorm geholpen toen ik een kinderwens had, want mede hierdoor ben ik reeds bij de eerste poging ook direct zwanger geworden!
Ervaringen
Tanja Zwijgers

"Ik gebruikte de Lady-Comp eerst om meer inzicht te krijgen in mijn vruchtbaarheid. Toen ik zwanger wilde worden is dat met behulp de Lady-Comp snel gelukt. We hebben we een gezonde dochter gekregen! Ik ben zeer tevreden, dus heb het apparaat ook aan veel mensen aanbevolen.”
Ervaringen
L.V. te B.

"Op de verjaardag van mijn man kregen wij een bijzonder bericht van onze Lady-Comp. We wilden graag zwanger worden(voor de 1e keer). Zoals gewoonlijk nam ik mijn temperatuur op en ik kreeg geen groen, oranje of rood lampje, ze knipperden allemaal! Huh? Wat betekende dat ook alweer? Een mooier cadeau hadden wij niet kunnen wensen!”

Waardevolle informatie voor een specialist

Misschien ben je al op bezoek geweest bij een specialist om jullie te helpen met een kinderwens. Ook voor specialisten is de Lady-Comp baby een superhandige tool.

Het geeft hen een zeer gedetailleerd inzicht in jouw cyclus, zodat zij daar hun advies en behandelplan op af kunnen stemmen. En dat betekent voor jou: een nog grotere kans dat je kinderwens spoedig in vervulling gaat!

Lady-Comp baby

De Lady-Comp baby is de meest geavanceerde cycluscomputer uit ons assortiment. Naast de functionaliteiten voor het inzicht krijgen in je vruchtbaarheid en de diepgaande informatie over je cyclus en hormoonhuishouding heeft de Lady-Comp baby ook een gezinsplanning module. 

  • Alle basisfunctionaliteiten zoals de Lady-Comp advanced.
  • Diepgaande informatie over je cyclus en hormoonhuishouding
  • Invoeren geslachtsgemeenschap
  • Geslachtsprognose
  • Zwangerschapsmelding
  • Bevruchtingsdatum en geboortedatum

Hieronder een voorbeeld van de zwangerschapsmelding van de Lady-Comp baby.

Vragen?

Twijfel je ergens over, heb je een brandende vraag of wil je nog iets meer informatie? Ons serviceteam staat altijd voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden en we denken graag met je mee.

Via de mail info@ladycomp.nl of telefonisch via 074-2780931, net wat jij prettig vindt!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen rondom Ladycomp Nederland, acties en nieuws.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand