Ontdek de perfecte timing voor conceptie

Natuurlijk zwanger

Weet precies op welke dag je zwanger kunt worden... en op welke dagen absoluut niet.

Wil je zwanger worden?

Wanneer je samen besluit dat je een baby wilt, maar niet precies weet op welke dagen jij vruchtbaar bent… dan kan het wachten op zwangerschap op frustratie en teleurstelling uitlopen. 

Ook het plezier in seks en de verbinding met je partner kunnen er flink onder lijden wanneer elke vrijpartij ‘functioneel’ wordt.

Maar hoe zou het zijn als je met maximale zekerheid weet op welke dag je de grootste kans hebt om zwanger te worden? Als je niet meer ‘kansloos’ hoeft te vrijen en geen maanden hoeft te missen?

Zonder twijfel de beste dag

Met de Lady-Comp baby krijg je een nauwkeurige prognose van je vruchtbaarheid. Je kunt 6 dagen vooruit kijken en ontdekken op welke dag in je cyclus je de grootste kans hebt om zwanger te worden.

Het enige wat je hoeft te doen is iedere dag na het ontwaken de temperatuursensor onder je tong te leggen. Binnen 50 seconden weet je of je die dag vruchtbaar bent, of niet.

De Lady-Comp baby herkent door verandering van jouw lichaamstemperatuur exact het moment van de eisprong. De berekening is heel nauwkeurig omdat de software ook gebruik maakt van 1.000.000 cycli die in het apparaat zijn opgeslagen.

Problemen met zwanger worden?
De Lady-Comp baby heeft dezelfde functies als de Lady-Comp, aangevuld met een speciaal programma voor gezinsplanning. Omdat de Lady-Comp baby waardevol inzicht geeft in jouw cyclus kan een gynaecoloog je beter en sneller helpen bij eventuele problemen met conceptie.

Kans op succes

Uit een Amerikaans onderzoek onder 276 vrouwen bleek dat 50% van alle vrouwen die eerst zonder succes zwanger probeerden te worden (inclusief hormoontherapie of kunstmatige inseminatie), reeds na 1 maand zwanger werden toen ze met een cycluscomputer werkten. En na 3 maanden was dit zelfs 90%! –Bron: VE Nieuws

Vragen?

Je kunt altijd bij ons terecht met vragen over je cyclus of de werking van de Lady-Comp baby.

Ervaringen
Linda

“Met de Lady-Comp ontdekte ik dat mijn cyclus langer werd door intensief sporten en leerde ik wanneer er mogelijkerwijs wel of geen eisprong plaatsvond. Dit inzicht heeft mij enorm geholpen toen ik een kinderwens had, want mede hierdoor ben ik reeds bij de eerste poging ook direct zwanger geworden!”
Ervaringen
Tanja Zwijgers

"Ik gebruikte de Lady-Comp eerst voor anticonceptie, maar inmiddels is het voor mij een conceptiemiddel geworden en ben ik zwanger geraakt met de Lady-Comp. We hebben we een gezonde dochter gekregen! Ik ben zeer tevreden, dus heb het apparaat ook aan veel mensen aanbevolen.”
Ervaringen
L.V. te B.

"Op de verjaardag van mijn man kregen wij een bijzonder bericht van onze Lady-Comp. We wilden graag zwanger worden(voor de 1e keer). Zoals gewoonlijk nam ik mijn temperatuur op en ik kreeg geen groen, oranje of rood lampje, ze knipperden allemaal! Huh? Wat betekende dat ook alweer? Een mooier cadeau hadden wij niet kunnen wensen!”

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen van natuurlijke en hormoonvrije (anti)conceptie

Sluit Menu
×
×

Winkelmand