Ontdek hoe de Lady-Comp de wereld verovert...

In het nieuws

Alles over de cycluscomputer, hormoonvrije anticonceptie en gezinsplannning

BLOG: Het leed dat De Pil heet

Lees het relaas van Kim die verschillende anticonceptiepillen kreeg voorgeschreven op zoek naar de ‘juiste’ pil; de pil die haar geen of weinig nare bijwerkingen zou geven. Maar op de ene pil reageerde haar lichaam nog heftiger dan op de andere. Misselijkheid, hoofdpijn, agressie… totdat ze inderdaad een pil kreeg die werkte. Maar na 2 zwangerschappen, was de enige pil die voor haar werkte niet meer beschikbaar.

“De pil en haar streken… wat kan zij een ellende aanrichten terwijl ze je eigenlijk zou moeten helpen. Een aantal jaar geleden kwam DEZE pil al vaker in het nieuws. Helaas is er tot op de dag van vandaag niks gebeurd met deze bewuste pil en zelfs zo erg dat er vrouwen zijn die er totaal geen weet van hadden dat de klachten waar zij mee rondliepen, te maken zouden kunnen hebben met die pil. En toch is dit wederom gebleken. EN dat moet stoppen!

Het gaat om de Ethinylestradiol Pil. Deze slikte ik zelf ook sinds de bevalling van Esra. Ik neem jullie eerst even een stukje mee in mijn leven met De pil. Toen ik vroeger begon met de pil was dit Microgynon 30. Bekend bij velen denk ik. In de eerste instantie had ik nergens last van. Ik kwam ietwat aan, maar daar staat de pil om bekend, althans 1 van de bijwerkingen. Maar ok! Op een gegeven moment werd ik niet de meest leuke persoon en was ik totaal niet mijzelf. Lusteloos, hoofdpijn, misselijk en… “

Klik hier en lees het volledige artikel van Kim Michaelis

BLOG: Het leed dat De Pil heet
Sluit Menu
×
×

Winkelmand