Een brief van een gelukkige winnares

Het mooiste cadeau wat ik kon krijgen…..
was mijn eigen lichaam leren kennen

 

Het heeft even geduurd, maar ik wilde eerst wat maanden de LadyComp uitproberen voordat ik er iets over kon schrijven, want ja, ik ben de gelukkige winnaar van de LadyComp sinds eind 2017.

Ik moest even wennen om elke ochtend mijn tempratuur te meten, voordat ik uit bed sprong om de kinderen te wekken in een altijd gehaast ochtendritueel, maar het is al snel een gewoonte geworden. Net als tandenpoetsen voor het slapengaan is het meten van de tempratuur een onderdeel geworden van mijn ochtendritueel. En het is zoooo makkelijk.. in nog geen 30 seconden…

Ik begon tijdens het meten mijn lichaam te kennen, signalen op te pakken die ik een volgende cyclus begon te herkennen. Signalen als afscheiding die veranderde (van waterig naar klonterig, waar je draden mee kan trekken), verandering in libido (wat een verschil hierin zeg, eindelijk weer een normaal libido), en ja ik voel zo nu en dan iets in mijn onderbuik, wat later blijkt mijn eisprong geweest te zijn.

Ik zie het als het mooiste cadeau wat ik kon krijgen, inzicht in mijn eigen lichaam, geen hormonen meer. Ik voel mij beter als ooit tevoren, geen stemmingswisselingen meer, geen onderdrukte depressief achtige gevoelens meer, ik ken mijn lichaam nu en weet wat er gebeurd. Voor mij geen hormonen meer, nooit meer, ik vertrouw volledig op de LadyComp, elke maand weer herkent hij mijn cyclus en ik herken mijn eigen cyclus nu ook en vindt het fijn dat de LadyComp deze voor mij bevestigd.

Lisan K. – Winnares van de Lady-Comp winactie uit oktober 2017.

Een brief van een gelukkige winnares
Sluit Menu
×
×

Winkelmand